Han pappa sa han skulle komme å hjelpe mæ med oppussing når æ fikk kjøpt mæ hus…

Og siden det va han som på spøk sendte mæ det hær pepperkakehuset til jul, ja æ ønska mæ et hus på spøk, så e æ bekymra for at når æ får mæ hus så kommer han kjøranes med 5 tonn melis og nonstop, og æ som ikke engang like nonstop. I dag kommer bankpakken som mange har venta på, og dæm velge å legge frem godteriet på en søndag, og æ skjønne det godt, for mandag e hvert fall ikke en dag med godis. Det e dagen da man slanke sæ. Nån blir sikkert skuffa over pakken, sånn som mange blir, men ikke alle tør å si det høyt, nåt sir mæ at misfornøyde ikke kommer til å gå stille i døra angående den hær pakken. Ekspertan e redd for fatale følga om pakken ikke funke som den skal, ja æ har hørt om folk som har knust Ikeamøbla i sinne over mangel på skrua.

Det e ikke smula som legges frem idag. Bankan kan visstnok vente sæ milliarda. Her snakke vi verdens største godtepose. Opposisjonen e bekymra for bruken av pakken, og man kan si at det å leke med en tom godtepose e artig ei stund, men ikke så lenge…

Man håpe at pakken skal få i gang blodsirkulasjonen i økonomien igjen, og det e kanskje nåt å tenke på at dårlig blodsirkulasjon ofte blir bedre hvis man endre livsstilen…. Det blir uansett spennanes å se om pakken kan berge næringslivet eller vil man få verre sykdomma enn dårlig blodsirkulasjon? Vil den hjelpe vanlige folk som træng lån til bolig for eksempel, og har problema med å få nok i lån? Æ sjekka på nett ka æ kunne få i lån i vanlig bank, og æ kunne få 40 000.- og det va uten å nevne at æ har gjeldsordning (da står det seff i 0.-), men steike det blir mange pepperkakehus – evn kan æ lage en jævlig svær deig og lage verdens største pepperkakehus så han pappa kan komme med melisen…

E glad æ har fått startlån, så æ kan starte på nytt :) For det må sies at æ faktisk klare å betjene et lån som e større enn 40 000.- – æ betjene husleia nu – og skal fint klare å betjene boliglån som kommer til å bli lavere enn det æ betale i husleia, og jada – æ har regna med kommunale avgifta og forsikringa og tralala…. et oppussingsobjekt blir det, men hallo – han pappa kommer jo å hjelpe med eller uten nonstop, og sikkert flere til, så det skal gå så fint atte :) Det e som kjent utrulig ka en kasse øl eller ti gjør med dugnadsinnsatsen til menneska, så da e det bare å tømme øl-lageret på Coopen når æ finn huset mitt :)  

Der kom beløpet på bordet og dæm banka 100 milliarda i bordet. Æ åpna krisekassa mi og prøvde å se for mæ korsn det hadde sett ut med et krisetilskudd i kassa mi, kanskje æ også kan registrere kassa mi som en bank og være med på gildet? 

Men så læs æ jo at Kristin frys bankansattes lønn og bonusa, så da gidd æ ikke å begynne med bank. Åja, det va bare for dæm som tjene over 1,5 mill? Æ læste 150 000, så æ ble jo bekymra.. Yeah yeah, whatever – æ har Happy Time Uansett krisepakke eller ikke :) ;)  

 

 

Bloggurat" target="_blank" onclick="javascript:urchinTracker ('/outbound/article/bloggurat.net');">Blogguratreg.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende