Stortingspensjonistan som visstnok har fått for mye i pensjon etterforskes nu av Økokrim. Det e snakk om 6 personer og til sammen 5,7 mill. Et par av dæm har uttalt at dæm vil betale tilbake, ja det prøvde han mannen som hadde fått utbetalt 184 kr for mye, men den gikk ikke nei, sånn e ikke reglan! Han handla i god tro han også, akkurat som politikeran sir. Det e ille og belastanes sir Tore Austad fra Høyre, og Gro syns det e ubehagelig, men ho vil ikke kommentere saken idag. Ja æ syns også det va ille, belastanes og ubehagelig da vi ikke fikk det vi hadde krav på da Aggi kom til verden. Etter et års slåssing kom pængan, men da va jo allerede regninge gådd til inkasso, men ka skulle man si: dæm handla i god tro så da va det jo greit?

Æ ringte kontofon idag: “Disponibelt beløp på kontoen er 24 kroner”. Steike æ e glad det e lønningsdag i morra. Så etter å ha funne ut at det ikke e nån vits å gå på butikken idag, tenkte æ – skal man vurdere trygdesvindel? Ja hvis politikeran slæpp med å betale tilbake så regne æ med at det vil gjelde for resten av Norges befolkning også?  Så da kan jo trygdesvindel bli god butikk. Ja for da blir man

  1. Aldri oppdaga, og kan leve godt med sin svindel, dog muligens med dårlig samvittighet…
  2. Man blir oppdaga, men da sir man bare at man HANDLA I GOD TRO, og så kan man betale tilbake, og det må jo betraktes som et lån, og for mæ som e svartelista over alt (bortsett fra bokklubban da), e det jo luksus å få et lån…

Men vi har vel ikke forskjellsbehandling i det her landet så dæm blir nok straffa, og da kan det uansett bli hyggelig å sone lamme travera som Gro og Kjell Magne, altså – æ kan jo skrive en humoristisk biografi av dæm, og den kan hete: “B-gjengen prøve 5,7 milliona metoda for å bryte sæ ut av fengslet”.

Hvis ikke en gang politikeran skjønne regelverket i Norge, korsn skal vi vanlige menneska med bare normal iq skjønne det?

Skal gå mæ en tur mens æ tenke på korsn æ eventuelt skal svindle… en ekstra unge kanskje? Her e så fullt til tider at ikke engang naboen vet kor mange onga æ har.. kanskje æ kan føre på en 3-4 onga ekstra?

Tips oss hvis dette innlegget er upassende