Æ slo mæ så mye at det e ei skam – helt skamslått! 

Når æ sku gå i trappa på jobben så orka æ ikke gå alle trinnan, ja æ gikk bare første og siste trinnet, herregud æ e effektiv om dagan. Steike det rausa ut med bokstava satt i en rekkefølge æ ikke skal gjenta her, men prikk prikk prikk altså! Ei reality-mor fikk sponsa silikonpuppa, og ka får æ som bare skriv en blogg? Blåmerka og sne på tven, akkurat som om vi ikke har nok sne ute. Men nån gang e det utstyret det kommer an på. Utsyret æ har e hælsikas svært, men ganske talentløst likevel. Så æ ønske mæ bedre utstyr, og opplæring i å bruke det da, for det hjelpe jævlig lite med godt utstyr hvis man ikke vet korsn man skal bruke det!!!! Men æ ser forsatt forskjell på Jens og Siv. 

Men æ har jo ikke råd til nytt utstyr, så da må man tenke nytt….En nettekspert foreslår et system som lar brukeran betale frivillig for sine favorittblogga og nettavise. Ka du mein, hadde du betalt for å se flere av blåmerkan mine? Altså æ har 3 til, og dæm e plassert på kroppen sånn at æ sikkert hadde blitt beskyldt for porno om æ hadde lagt dæm ut! Hvis nån skulle sponsa mæ så måtte det nu vært First Price, så mye gratis reklame dæm har fått hos mæ…og dær fikk dæm ennu mer med at æ nevnte dæm igjen. På vei hjem fra jobb gikk æ innom Joker, og der kom kjøpmannen med dæm her til mæ:

Ja siden det snart va sånn dag på lørdag…og det va jo hyggelig, for æ trur neppe æ blir overøst av blomster på Valentine… en ordentlig kjøpmann som sætt pris på kundan sine…det e godt å ha :) Angående Valentine så trur æ at fredag den 13. blir en mer spennanes dag…uhuuuu… altså – det e ikke tilfeldig at æ ramla ned trappa… e man kloms så e man kloms..og da skjer det sikkert nokka i morra også..se opp for flere skamslåtte bilda! Hvis det ikke dukke opp innlegg i morra e det fordi æ ligg på sykehuset…

Tips oss hvis dette innlegget er upassende