Ælsk dæ sjøl! Uansett kor teit du e! Ser at overskrifta kan antyde at æ står disponibel for alle single mannfolk, men det va da ikke meninga…har ongan den her uka, så det passe ikke helt…  

Har snakka om singellivet før, men siden det e den dagen det e i dag som det e, handelsstanden sin dag, så kjøre æ på. I dag våkna æ opp til den store nyheten om at Country-Carrie mislike Valentinsdagen. Da tenkte æ at det e sikkert en sånn klisjé om at man skal ha Valetinesdag alle daga, og æ hadde fan mæ rett. Britene e mindre giftelystne meldes det, og det e jo selvfølgelig finanskrisa som e årsaken der, da e det jo ikke rart at æ e singel – æ som virkelig har finanskrise året rundt. Nordmenn e foreløpig giftesyk, men når finanskrisa tar oss for fullt også, får vi sikkert bryllup av typen sms: alle blir hjemme, men sende tale og gratulasjona på sms. Eller man kan ha et Facebookbryllup, kor kake og drinka e helt gratis. Der har man også god oversikt over kem som kommer og ikke hvis man lage en event av det eller ei gruppa. Mikkel Gaup og Kristin Spitznogle har booka spesialsuite på Grand Hotel, og æ vurdere å gå en tur i puben, ja for æ prøvde å sjekke på VG sin protokoll, men ingen hadde fridd til mæ, men herregud, klokka e jo bare 11.

Siden det e valentinsdagen, og det nærmeste æ kommer den e å tine hvalkjøttet æ ikke har i frysern, så tenkte æ gjøre opp status: koffør e æ singel? Det finnes en hovedgrunn akkurat nu: Æ trives steikanes godt som singel for tida! Så til alle som blir litt lei av alle forelska par i dag, og hjerta i alle varianta, og det beste VG kan hjelpe de single med e oppfordring om å gå inn på Møteplassen for å finne en, fortvil ikke! Man skal ikke forhaste sæ med å finne en make, for det e ofte akkurat som med andre ting man skaffe sæ. Akkurat når du har skaffa dæ en, så innser du at hvis du bare hadde venta litt lenger så hadde du fått en som va mye bedre! Deffør tar æ det helt piano, og satse på at en eller anna maniac vil dukke opp en gang, imens nyte æ livet!  

Kjøllefjordbeibens redning for single i dag:  Det som e deilig med å være singel: 

  1. Man gjør akkurat som man sjøl vil – hele tida! (herlig!)
  2. Man kan flørte så mye man vil, med kem man vil!  (godt for selvtillitten)
  3. Man har masse tid til å realisere sine drømma uten å ta hensyn til nån andre! (anbefales!)
  4. Man kan være så koko man vil uten at nån bryr sæ! (unntatt psykiatrisk avdeling da)
  5. Man kan være impulsiv!  (bare man får tenkt sæ om)

Tips oss hvis dette innlegget er upassende