Ja nu har æ læst alt som står om Grand Prix og det står jo ikke et jævla ord om klærne dine! Æ ser du har ei kvit skjorta på dæ, men e den egentlig helt kvit, eggekvit eller ka e den? Ja og det belte, direkte useriøs e du som ikke har sagt i et intervju korsn belte du går med. Det hele minne om elendig mediakunnskap. E det ingen som har lært dæ ka du skal snakke om? Æ blir så jævla provosert! Æ va på NRK for å høre sangen, for kanskje hadde du snekke inn info om klærne dine i sangteksten. “It´s a fairytale and I´m wearing boxers from Dressmann oh yeah..” Men neida, ikke så mye som et hint. Så tenkte æ: kanskje har du trusa på, og æ prøvde å se om du sneik handa di bak for å dræge trusa ut av ræva, ja for det hende ofte at æ må gjøre. Men neida, så korsn i svarte trur du æ skal klare å engasjere mæ i sangen når æ fan ikke vet ka du går med under buksa? Men foreldran dine har jo heller ikke vett til å uttale sæ om ka du går med. Har dokker ingen medierådgivera til å hjelpe dokker? 

Tone har jo annonsert at ho har slutta å bruke lykketrusa ho brukte under “Skal vi danse”, og i alle andre artikla e man mest opptatt av korsn kjole ho skulle bruke. Ja og når det ble klart at ho ikke skulle bruke den kjolen alle trudde ho skulle bruke – herregud – e det rart ho tapte? Den kjolen ble for trang, og ho klarte ikke å puste i den, så æ e glad for at ho tok den kvite kjolen, så ho hvert fall fikk puste. Det hadde tatt sæ ut om plutselig ambulansen kom for å gje ho pusteassistanse midt under sangen. Under Alexander sitt bilde står det at han skal ta sæ en fest, og under Tone sitt bilde: Tone stilte i den hvite kjolen i finalen, og endte på andreplass. Midt i en anna artikkel om Alexander står det: byttet kjole i pausen. Det va det man syns passa sæ å skrive om andreplassen inni der. Mora til Tone har nu lært, for ho melde om at: Tone har ett nummer større i sko, ler mamma Hilde. Tone fikk nemlig krampe under delfinalen i Bodø på grunn av for små sko. Det va det ho uttalte når kjoleforvirringa va komplett og ingen visste korsn kjole Tone ville bruke. Det må ha vært nån voldsomme minutta og da måtte det jo gå som det gikk. Tap. 

Til informasjon så har æ 80 kronerskjolen min på når æ skriv det her innlegget, og ei kvit stringtrusa kjøpt på H&M, da æ ennu ikke har skifta etter festen i går. Det e litt kaldt her nu, så æ har også en fleecegenser over kjolen. Den e grå. Æ vet nu hvert fall å melde fra om ka æ har på mæ når æ flashe ordan mine i media. Takk.

Oppdatering: Dagbladet melde nu om at kjolen til Tone ikke va for trang, designern nekte for det og managern David Eriksen fortell at ho fikk angst før ho skulle på scenen. Da e det videreformidla. Vi vente i spenning på neste episode, og æ love å holde dokker oppdatert! Følg med – følg med!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende