En sopp e ikke bare en sopp… 

Ja du leste riktig! I dag tar æ frem frossenlaksen fra han onkel Malvin og dundre den i respatexbordet mens æ villig akusjonere bort det vi ikke har bruk for. Æ minne om at det ikke e lov å bruke hijab under auksjonen og homofile bes sitte på venstre sida av tastaturet, mens komikera som e svær i kjeften bes holde kjeft.

Første objekt ut e homofilinoia, som kjære Jan Thomas har blitt et offer for, og nu har Sturla Berg Johansen stått frem som homofil opplyse TV2 ,Dagbladet og VG, og mens alle kvinnfolkan ser at brevan til Norges ungkar va bortkasta arbeid så får andre muligheten til å slenge mer dritt. Har vi nån bud på homofilinoia? 50 000 der fra Finn Schøll, første gang, andre gang, 80 000 der fra en kar som presentere forlaget til Juritzen. Solgt. Homoaktivista la nylig frem et ekstra bud i glæde over Sturla, men lar Juritzen beholde noiaen. 

Andre objekt ut e PFU som nylig har dømt Otto Jespersen for en av hannes monologa. E dæm kompetent til å vurdere ka som e bra satire eller ikke, skal dæm virkelig i dybden på mangelfull humor burde dæm kanskje vurdert manuset til Karl III, har vi nån bud? Ingen? Her e muligheten for å kneble dæm når det trengs. Ingen som tør? Æ lægg dæm på respatexbordet så lenge.

Tredje objekt e ei lista fra Siv Jensen, den mye omtalte skremmelista. Wooæææhh!!!...sorry, Otto kom akkurat inn her: “Vart du skræmt no”? Han ville bare legge inn bud på PFU, og det e nu oppe i 100 000 glatt. Skremmelista e lang og den e ikke ny, men inneholde momenta fra 2002, og omhandle også at et grisebilde ble fjerna fra sykehuset i Kristiansand. For dæm som e interressert i å ha kontroll over den lista så opplyses det om at den e av brennbart materiale. 20 000 e budt av Libe Rieber-Mohn i Arbeids- og inkluderingsdepartementet. Solgt.

Til slutt har vi et utsagn som æ overhørte på nyhetan i kveld: “Vi vil alle bare leve våres liv”. Det syns æ va så jævlig bra, at æ auksjonere det bort til høystbydende her på bloggen! Kom med bud! Vi e alle individa – ta frem individet i dæ og la mæ banke laksen i respatexen så det ljome helt inn til værret. Bordet tåle det, respatex e fan steike mæ evigvaranes! neste gang love æ å auksjonere bort litt bannskap og saftige utrrykk herfra! For f prikk prikk! Hilsen en jævla finnmarking som e jævla stolt av akkurat det! Der kom det inn bud på 10 000 fra bygda Skrolsvik, første gang, andre, der fikk æ på øre et bud på 20 000 fra en skribent. 

En sopp (det e faktisk bare EN sopp det her) består også av mange dela….om den deles opp…akkurat som alle menneska…. så e vi ikke bare finnmarkinga, muslima, homofile, rike, fattige….. aaaa…det må være den beste metaforen æ har gjort nånsinne…. en jævla finnmarking som æ e! En jævla sopp! 

Tips oss hvis dette innlegget er upassende