Kem skal ta over etter Grosvold? 

Nu e Grosvold inne i sin siste sesong, og kem som skal ta over e usikkert. Æ syns NRK bør tenke litt nytt, Skavlan e opptatt i Sverige, og siden han gjør det så bra der, så syns æ NRK bør la han få være der ei stund. NRK melde om at dæm har manga balla i lufta, og herved tørke æ fiskelukta bort av ballen med tua, tar på mæ klompan og drefse finnmarkballen avgårde.

Koffør badet mitt? Før æ har fått kledd på mæ så hagle det inn i solfylte Kjøllefjord med argumenta som trenge sæ gjennom mitt bustate hår og inn til der cellan romstere: 

  1. Det finnes garantert ikke et studio som ligne på badet mitt, originalt! 
  2. Man blir avslappa bare man kommer innfor døra, tapeten og gardinen utstråle en spesiell stemning. 
  3. Det å få kjendisa til å komme hit vil bli det minste problem. Faktisk trur æ kjendisan vil sjøl be om å komme hit, det å bli intervjua på toppen av Norge må vel være topp? Her kan kjendisan få en opplevelse samtidig, ta med familien og ta ei langhelg på Nordkyn. Kjøre fra Mehamn i et hælsikas uvær mens brøytebilen lage ennu mer storm med plogen, eller midnattsola som går ned over Finnkirka, krabbefiske, scooterkjøring,  ja æ kunne nevnt i fleng, men skal gå videre før æ blir beskyldt for å drive reklame for Kjøllefjord. 
  4. Ka skjer når folk kommer på badet? Jo dæm åpne sæ! Det e ikke tilfeldig at folk står på badet i fylla og fortell kor glad dæm e i hverandre. Hvis du trur at det bare e kvinner som gjør det, glem det! Æ har tjuvlytta attmed herredassen, og dæm e like amorøs der inne, bare i litt andre formuleringe. Tenk for nån intervju æ kommer til å kunne utrette fra badet! Det vil få mer presseomtale enn monologan til Otto Jespersen. 
  5. Æ går ikke rundt grøten, e i grunn ikke glad i grøt engang, da må det være hælsikas masse sukker og kanel, og så må æ skjølle ned med masse melk. Neida, æ hoppe rett i smørøyet – uansett kor varmt det e! Så STEIKANES KALDT (artig ordspill understrekes der) det e her, så tåle vi nån gloheite intervju. 
  6. Æ e flink til å få folk til å føle sæ hjemme hos mæ. Ja æ har til og med tatt med mæ fremmede folk hjem på natta, og det va stor suksess. Æ invitere ofte på nattmat, så ingen vil gå sulten herfra. 
  7. Når man tenke på at æ e ei fattig enslig 3-barnsmor vil æ få alle intervjuobjekta til å føle sæ vel med at æ ikke en en hoven programleder som seile rundt på kjendisstatusen min, nei her snakke vi ekte vare i stille vann og brottsjø eller ka som måtte komme. 
  8. Badet mitt e lite, så folk vil føle sæ vel, og vi vet jo alle at det e lettere å by på sæ sjøl når det e koselig og intimt.. og det e blitt veldig populært med tv som foregår en anna plass enn i hovedstaden, så her må man ta frem høtten mens fisken ennu sprelle, det gjer en egen glæde!  
  9. Æ flire mye – og latter smitte, så her ser æ for mæ mye fliring, gapskratt og kjikne av latter-intervju, knekke sammen, flire sæ ihjel, og om nån flire så mye at dæm holde på å pesse sæ ut så e jo dassen rett ved siden av, praktisk! 
  10. Alle viktige ting har 10 punkt, så da må det siste bli at æ e veldig rund i kantan, faktisk så rund at æ ikke har nån kanta, så folk vil få lov å komme med sine visjona og synspunkta uansett kor uenig æ e, selv om man selvfølgelig må stille nån kritiske spørsmål. 

  

Folk som vil få veldig kritiske spørsmål, kan ta sæ en kalddusj så dæm e forberedt.

Tankevirksomhet foregår ofte på badet mitt…

Og man finn alltid svar… 

Til stor glede…

Gjestan som kommer e flink å kle sæ matchende til badet mitt..enten til gardin og tapet..

Eller vaskeklut….

 

Man får en trang til å posere på badet mitt, og det e viktig for kjendisan å vise sæ fra rett profil… 

Ofte gjør man store øya og blir litt gal…nokka publikum vil like. Vi huske jo alle Tom Cruise som hoppa i sofaen til Oprah…  

Æ har også mulighet til å ta imot ganske mange gjesta samtidig om det blir aktuelt…

Den første gjesten æ vil invitere e Sturla Berg Johansen som nu har stått frem som homofil. Det e i grunn ikke så spennanes, men det at han nu slakte (ikke på Halalmåten regne æ med) TV-pastoren e mer interessant. Håpe jo selvfølgelig pastoren vil være tilstede og for å gjøre rede for sitt syn. Det med religion og homofili e et spennanes tema. Æ stusse sånn over det med: Jesus elsker alle barna, men ikke de homofile? Så vil æ gjerne ha Giske hit for å snakke om fjerning av bingoautomatan, ikke at dæm e her, men vi e jo jævelsk (bør kanskje ikke si jævelsk om pastoren e der), til å spille her nord. Ka e det? Ønsket om pæng eller bare spenning eller begge dela? Der kan det komme en artig forsker-kar å uttale sæ, eller kanskje en lottovinner fra Verdal. Ka skjer med inntektan som lag og foreninge får fra automatan? Skal alle drive ukentlig kakelotteri fremover? Altså hvis æ skal bli talkshowvert så kan æ ikke bli feitere! Nu ser æ også at Erlend Bratland e blidd sykemeldt, og når folk blir det så kommer dæm jo i media uansett, se bare på Storberget også. Så da tenke æ at kjendisa som blir sykemeldt pga mediakjør, kan gjøre kun en opptreden for å snakke om det, og det e selvfølgelig på badet mitt. Ja, for her oppe finn man ro i sjela og i tillegg kan det bli sånn at alle sykemeldte kjendisa kun uttale sæ hos mæ, og det vet alle, så ergo får dæm ro til å bli frisk! Dagens gode idé e videreformidla, og æ skal gå å ta mæ en dusj, så æ e ikke lukte svette når NRK ringe hvert fall… en x sa en gang at det som e umulig kan man telle på ei hand, og æ e i grunn enig i det…så vi sees – på NRK! :)  

Tips oss hvis dette innlegget er upassende