Vi advare mot erotikk og sterke scener nedenfor… 

Lefseføykja Kurtine hadde tidligere opplevd steikanes hot suksess da ho va i puben. Nu va det Earth Hour og Kurtine så sitt snitt til å få sæ en bette av Svinvald igjen eller av en anna kar for den saks skyld. Ja kjøtt e kjøtt for å si det sånn. Gokkeran va begynt å komme og Kurtine hadde lært av rekelukta forrige gang og nu kjøpt sæ intimservietta, ja for å dusje så jævla ofte det ga ho så tørr hud.

Ho vaska sæ og dønka sæ med parfyma i alle krika og kroka, det e utrulig for ei rar lokt det kan samle sæ i en navel tenkte ho mens ho leita etter naveln og ga den en real parfymeskvett. Ho følte sæ deilig. Ho kjeik ut av vinduet og så at Kjøllefjord va med på Earth Hour. Det va mørkt som i en boks tunfisk da ho drefsa på sæ klompan og vandra ned mot kaia. Det første ho gikk forbi va en båt med det klinganes navnet…

ho flirte så mye at ho nesten ramla over flytebrygga, ja for klompa e nu ikke det mest praktiske å stagge sæ med på kaia. Ho tenkte på flere betydninge av navnet, kanskje eieren kjente en Ina som va vag av sæ, eller handla det kanskje om ei som mumla når ho snakka: va Gina?

Plutselig helt nede ved brygga åpenbarte det sæ en mann i orange med ei slogat blå utslitt hua som så mest ut som en stor nupp. Ho tok handa i lomma og kjente at ho hadde nuppefjernern med sæ. Ja man visste aldri katti man fikk bruk for den. Ho va ikke så nøye på det egentlig, men nuppa likte ho ikke.

- Hei, sa Kurtine mens ho så for sæ at nuppefjernern romsterte over hua hannes. Ho ble varm av tanken. 

- Heisann. Det ble mørkt nu. 

- Ja. Æ har nuppefjerner. 

- Nuppe?

- Fjerner. Ja æ kan fikse hua di så den blir som ny. 

- Kan du? 

- Ja. Men det e litt mørkt her da. 

- Vi kan gå ombord i båten min. Æ har lys der. 

- Men det e jo Earth Hour nu. 

- Æ har parafinlampa. 

- Ok. 

 

Gokkarn gikk ombord og strakte handa for å hjelpe Kurtine. Akkurat i det ho skred ombord med klompan såvidt på fotan og nuppefjernern i handa så ho skiltet: 

Jaja, ho hadde nu ikke tenkt å legge sæ. Det å stå va nu like greit. og etter størrelsen på båten så det ikke ut som det va mulig å ligge der uansett. Ho hadde rett. Det va såvidt plass til dæm begge under dekk. Han tok av sæ hua og Kurtine tok frem nuppefjernern, mens ho kjente at han begynte å tukle både her og der. Kurtine kjente ho ble kald på ræva, ja det va jo bare mars. Han dundra no litt frem og tilbake mens ho fjerna nuppan på hua hannes. Plutselig begynte han å øke tempoet så Kurtine nesten ødela hua hannes og fjerna langt mer enn bare nuppan. Ho måtte holde sæ fast i roret og i alt kavet tok ho tak i høtten hannes, ja ikke den høtten men en høtt som hang på veggen. Ho peiva med høtten og traff plutselig høtten hannes (ja den høtten!). Høtten satt fast som den bare gjør hvis man tar skikkelig i på fesken, blodfokket stod veggimellom, og Kurtine prøvde å finne mobilen sin så ho kunne ringe ambulansen, men ho hadde visst bare nuppefjernern med sæ. Kurtine tok av sæ klompan og sprang hjemover. På veien opp brygga stjal ho med sæ en bette frossen tørrfisk. 

- Hallo. Vi træng en ambulanse til kaia.

- Kem e det som ringe?

- Gina. Gina Nupp.  

 

Kurtine gnægde tørrfisk mens ho lurkjeik bak gardinan i stua da ambulansen henta han. Ho har aldri før hørt en mann hyle sånn. Klokka va 21.30. Jaja, da va Earth Hour over og Kurtine tenkte at en høtt e nu virkelig et kraftig redskap. 

(Earth Hour: VG, Dagbladet, Dagbladet og TV2

Tips oss hvis dette innlegget er upassende