Ja så er Norge kåret til verdens beste land å bo i nok en gang. Jeg som gjeldsoffer kan jo ikke annet enn å bli forbannet langt inn i mitt finnmarkshjerte, hvor fan er logikken? 

1. Jeg kjøper First Price og X-tra og saumfarer tilbudsavisene for å finne ut om jeg bør handle på Joker eller Coop denne uken, slitsomt! Dessuten er det ikke moro å se at andre handler Lambi dasspapir. 

2. Jeg har bare NRK og TV2, hvordan skal jeg liksom henge med i diskusjonen når alle andre har sett et prgram på TV3, hallo? 

3. Om vinteren må jeg fyre med ved for strømmen er så dyr, og jeg har opptil flere ganger fått flis i fingeren! 

4. Ungene mine går stakkars i klær som er arvet, men heldigvis har min yngste datter arvet noen Hello Kitty klær, ja hvordan skulle nattesøvnen min vært hvis jeg visste at hun var den eneste i barnehagen uten? 

5. Dattera mi på 11 måtte ta seg jobb for å få lommepenger om sommeren, og hvem vet hvilke varige mén hun har fått av vasking og barnevakt? Håper at dette kan kureres med en psykolog når jeg får råd til det om noen år. 

6. Alt inventar er fått av andre, og hvordan skal dette matche liksom? 

7. Fikk Startlån av kommunen, men det holdt jo bare til et gammelt hus på 174 kvm, fukt i kjelleren er det også. 

8. Når barna går i bursdager har de gjerne med gaver fra Nille, og det hender også at vi lager gavene selv! 

9. Jeg går ikke til frisør og spa er bare noe jeg gjør ute om vinteren når det er snø. 

10. Da sønnen min skadet to av fingrene sist måned måtte vi vente en god stund før ambulanseflyet hentet oss, og når vi dro hjem fikk han bare en leke på Europris. 

Kanskje jeg burde flytte til et land lenger ned på listen? Afrika ett eller annet sted, ja for i Norge er det bare dritt det er fan meg sikkert! 

Link: VG, Dagbladet, TV2

Tips oss hvis dette innlegget er upassende