DSCF2368

“Stompe kråka e også å danse mamma”, sier Aggi på 4 år bestemt når vi ser på bilder fra turninga. “Kan vi se når æ danse?” Hun elsker å se på bildene.

DSCF2339

Hver mandag klokken fem er alle barna mine i aktivitet på idrettshallen. Aggi på turn, Leon på idrettsskole og Martine på drill. Da vandrer jeg rundt og rullerer mellom hver avdeling, i mine “læsta” tasser jeg rundt og tenker hvor heldig vi er at disse ildsjelene trener barna. Hva skulle vi gjort uten de som stiller opp hver uke med diverse aktiviteter? Turn, drill, idrettsskole, fotball, tae kwon do, speider, svømming, ski… you name it… kapasiteten på byggene er sprengt i denne lille bygda. Svømmerne har en gang i uka til og med morgentrening. Da trener de grytidlig, og spiser frokost sammen på hotellet før de går på skolen, jeg er imponert!

DSCF2360

Min o so forsiktige gutt tidligere hopper rundt uten problem

DSCF2357

DSCF2373

Sitat fra 8 år gammel Martine da vi skulle flytte nordover: “Mamma, når vi fløtte til Kjøllefjord så får æ aldri begynt på drill!”

DSCF2370

Martine er på topp, og har aktiviteter hver eneste dag, enten organisert eller de organiserer selv, for her kan de låne lokaler om de har lyst. Grunnen til at jeg skriver om dette er bare at jeg har tenkt mye på hvor heldig vi er som har det så bra. Det slo meg spesielt da et søskenbarn i Oslo som er ungdom nå driver og maser på moren sin at hun vil flytte til Kjøllefjord ei stund, ja for de har det så mye moro der og finner på så mye… og det er sant, denne lille bygda oser av aktiviteter, og årsaken er blant annet alle ildsjelene som stiller opp hele tida. Ta vare på ildsjelene alle steder, og kanskje man skulle være litt flinkere til å gi litt ros innimellom til alle dem  :)

God fredag! :)

Tips oss hvis dette innlegget er upassende