DSCN1869

Ka i hælvete e det æ våkne opp til i dag? Bortsett fra den satans fine utsikten min? (ser at bildet e uklart, men det e symbolsk – for æ e også jævla uklar akkurat nu).

Det e bare å beklage for dæm som ikke takle at æ idag skriv på dialækt, men æ gjer nu fan! Ka e det som har skjedd i verden mens æ klarte å bli full på 2 glass rødvin i natt, korsn i saltsteiki e det forresten mulig å bli full på 2 glass, ja æ begynne fan mæ å lure på om nån har hadd nokka i glasset mitt anna enn vin, dæven æ blir forbanna altså! Det ende vel fan med at æ må ringe legevakta i dag og bli pumpa, og da blir det jevelig så månelyst her kan æ love, men det va jo for hælvete ikke det æ skulle snakke om, sinnykt så æ prate mæ bort, typisk kvinnfolk, fan!

Northug nekte å snakke med pressen e hovedoverskrifta i dag! Ja etter knekt stav og tap så e han taus som en østers, ja og ka i satan e det slag utrykk egentlig – TAUS SOM EN ØSTERS? Hæ? Æ kjenne æ revne i mellombelegget her, har du hørt om nån andre ting som leve i vann som snakke? Ja det måtte nu vært ei sånn der kvinnfolklørva uten føtter – ja havfrua, tru ho hadde revve kjæft om du hadde møtt ei, et kvinnfolk som ikke kan bruke sko, herregud! 

Æ prøve å finne ut om æ e enig i at Northug ikke snakke eller ikke, mens æ leite etter det æ bestandig spis når æ våkne etter ei fylla, sjokolade! Han døtte hvis æ ikke får sjokolade på morran da klare æ ikke fungere. Man ka si at det e så lenge siden Oddvar Brå brakk staven, at det va nu på høy tid at vi fikk et nytt stavebrekk, altså hær væks det opp en hel generasjon som fan ikke va født engang da Brå brakk staven, ka skal dæm svare liksom? Hæ? Ka? Ja va det deffør Northug brakk staven, så pressekorpset kan spørre x antall nordmenn om “hvor var du da Northug brakk staven?” (og når æ sjekke så har satan mæ VG allerede oppretta den protokollen). Ja for alt handle vel om å tilfredsstille pressen gjøre det ikke? Og finn æ ikke sjokolade nu klare æ ikke finne standpunktet for den her viktige saken.

DSCN1868

Dævelen det e fan ikke i nærheten av nokka som ligne sjokolade her!

Det handle om å stå med rak rygg etter et tap sir landslagstrenern, ja det skjønne æ jo, men den der ryggen træng vel massasje og trøst før den e rak igjen, og koffør i farsken e æ begynt å leve så jævla sunt at æ ikke har en sjokoladebit i huset. Æ endevende kjøkkenskapet og, ja alle med respekt for sæ sjøl har hvert fall kokesjokolade øverst innerst. Ikke fan heller.

DSCN1867

Og ka slags mor e æ som har ei sånn her godterskål til ongan i skapet? Elendig!

Æ e så skuffa over mæ sjøl at æ må legge mæ ned på sofaen litt, og æ kjenne det gjør ondt i ryggen når æ reise mæ opp. Men blir Northug bedt om å rette sæ opp kan vel æ også, fan! Æ VIL HA SJOKOLADE!!!! Fokus Linda, ka hadde Northug vært uten pressen? Nøtte jo ikke å bare stille opp på solskinnsdagan. Ja for vi vil jo se Northug satan så skuffa. Vi vil se at han svare på ka som skjedde med staven og koffør han ga hælvete på slutten når han skjønte det gikk til fans. Vi vil høre om han hadde stearin under skian, og kor skuffa han e på en skala fra 1-10, og hvis vi i tillegg får se en tåre i øyekroken, ja da juble vi – show us- come on!!!! Akkurat nu e det like før æ knekke sammen og bryt mæ inn på kiosken for å få mæ en sjokolade, æ skjelve og streve som fan med å stå oppreist – ryggen rak my ass!!!!

E vi avhengig av Northug sin uttalelse? Kor lang tid kan han vente før han snakke, ka e akseptabelt? E det pressen som e mest interessert eller e det vi seera? Og æ skjønne pressen blir forbanna så inni hælvetes godt, ja for tenk på ka Northug hadde revve av sæ om han hadde snakka rett etter løpet, satan æ kjenne æ revne bare med tanken, når æ tenke på ka æ klare å lire av mæ – og æ har bare ikke fått sjokolade i dag, han har tapt i OL….

DSCN1871

Go morn sir æ bare! Jævla fuckings god søndag folkens!!!! (Æ endte opp med den her, og den e vanligvis jævlig god, men i dag smakte den shit! Ja sånn e livet og – av og til e det godt og av og til ikke, men æ trøste mæ med at æ har det bedre enn Northug akkurat nu)

Æ klare ikke avgjøre Northugsaken før æ har fått sjokolade trur æ…. fan fan fan… og katti åpne kiosken – klokka fem!!!

VG, TV2, VG tv2

Tips oss hvis dette innlegget er upassende