DSCN1849

Kaldt og flott :)

I dag kan vi lese at hvis vintern e kald må man forberede sæ på en kald sommer også. Så da e det like greit å gjøre det først som sist og starte allerede nu med typiske sommeraktivita e ideen min. Ja for hvis vi gjør sommerting nu, så vil jo sommern likevel føles varm! Jævla lurt? Jupp, mitt blonde hode har en smart mandag….så deffør:

  1. Utepils! Viktig sommeraktivitet. Ta på dæ votta og fyll opp glasset. Kjenn skummet stivne og at det riv i lungan, og til sommern vil du tru du e i syden selv om det e en kald sommer! Drikk du ikke alkohol kan du ta dæ en iste eller iskaffe.
  2. Bading! Her e det bare å peise på med isbading. Rull rundt i sneen som en hund. Voff.
  3. Soling. Litt vanskelig akkurat nu, men sola e her innimellom. Smør på med solkrem for å få den rette lukta. Gå halvnaken langs veien og spør om ikke nån kan smøre dæ på ryggen (morsomt sjekketriks midt på vintern).
  4. Grilling. Ingen problem, bare å fyre opp. Spis gjerne ute, men gjør d fort.
  5. Sitte i hagen. Her kan man følge det velkjente uttrykket: “hagemøbla?nei her nordpå e sommern så kort at vi sitt bare på sparken ei stund”.
  6. Gå lettkledd. Æ gjør det allerede, greia e å ha ull innerst på kroppen. Sandala, det å ha sne i sandalan e kanskje ikke det samme som sand, men sikkert like irriteranes.
  7. Flørting e jo en typisk sommeraktivitet. Men herregud vi har godt av å flørte hele året, og kanskje det e på vintern man skal finne sin make, ja for da ser man nu mer trasig ut enn på sommern….ja så vet man ka man får liksom, kan det bare gå en vei…

Hmmmm….ja ka mer gjør man på sommern ??? (bortsett fra å ha ferie da)

Kald hilsen fra Linda som holde varmen :) :)

VG, TV2

Tips oss hvis dette innlegget er upassende