DSCN0766_2

Anna Anka står frem i VG i dag og vurdere de norske Hollywoodfruene, og konstatere med at ingen kan ta hennes plass, en e for bimbo, en for porno og en for gammel. Det som e spesielt artig e at ho sammenligne sæ sjøl med Tom Cruise…”finnes bare en Anna Anka”. Og Anna Anka gjør jo suksess… så æ tenkte æ sku følge i hennes fotspor da.

  1. trene masse. Æ har tatt av plasten på flat mage sterk rygg dvden, og i morra skal æ gå på Peto og se om dæm har ei sånn matte æ kan ligge på så æ ikke får så jævla ondt i ryggen når æ tar øvelsan.
  2. fløtte til et sted kor folk gjør suksess. Æ bor jo i Kjøllefjord (!), og har kjøpt hus i Øverbygda, det e mer sentralt enn der æ bodde før på Galgeneset.
  3. finn en mann med masse pæng. Æ e blidd kjærest med en som har god lønn så jobbe med den saken.
  4. slutte i jobben for å være med mannen på jobb. Streve litt med den, tvile på at æ får lov å være tilstede på jobben hannes, men skal finne ei løsning på den.
  5. tilfredsstille mannen når han vil. Av hensyn til folk som kjenne mæ lar æ den stå ubesvart.
  6. ikke la mannen skifte bleier eller gjøre husarbeid. Æ har 3 barn, han 2, og ingen e bleiebarn, og ikke kommer det flere barn heller, og dessuten e det ho mamma som gjør husarbeid her.
  7. vær i media. Æ skriv blogg både her og i et magasin, og stikk ellers hauet frem der æ kan, bare vent  - en dag sitt æ også på Skavlan.
  8. ikke bo på hotell så fremt det ikke e av ypperste kvalitet. Æ bor privat eller på campingplassa så den e grei.
  9. ikke la ongan gå i t-skjorter som ikke e strøket. Stort sett så glemme vi å ta på t-skjorta…
  10. gå alltid pent kledd. Æ har jo akkurat kasta alle buksene mine, så går i skjørt og kjola hele tida.

Æ syns det e knalltøft med folk som tør å stikke sæ frem, og ikke e som alle andre. Men når æ ser på Hollywoodfruer klare æ ikke slutte å flire. Æ blir så flau på dæmmes vegne. “et kylskåp jag har kjøpt for mine egna penger”…  hehe, men fin underholdning e det. Bare vent til vi kommer med dokumentaren Kjøllefjordfruer… :) Filmopptakan blir gjort med skikkelig fremkomstmiddel altså!

DSCN0644

av Råe Ryper på Ræk selvfølgelig….

IMG_2085

God helg til alle…  happy go lucky! :) :)

TV2

Tips oss hvis dette innlegget er upassende