IMG_0130 2

I går va det svinkaldt ute og pessregn, men æ bryr mæ ikke så mye om været bruke æ å si. ” Det e bare en ting man ikke kan gjøre nokka med, og det e været, ja også fortida da”.
Men klart æ bryr mæ om været, det e bare ikke grunnen til at æ bor nordpå. Hadde æ vært avhengig av sol hele året hadde æ fløtta til et anna land. Æ likte at været skifte som det gjør her, og nokka av det beste e å gå ut når det e skikkelig storm og virkelig kjenne at man leve.

Men ka skjer når sola skinn her oppe som i dag, jo da begynne man automatisk å smile mer enn normalt. Ongan hoppe på trampolina uten å få blåe føtter og dæm sykle uten hua under hjelmen. Aggi syns ho va så svett på føttern, og da æ oppdaga at ho hadde cherrox på fotan tenkte æ at, jaja – det e nu bra naboan allerede vet at æ ikke e helt god.

Æ sætta mæ på trappa i pysjen, og tenkte på huset som skulle vaskes, mens æ kom på at æ akkurat hadde læst at det va forska på kreative menneska – og funne ut at de eneste fellestrekkan dæmmes va at kreative har god humoristisk sans og høy toleranse for rot og kaos! Siden æ betegne mæ som kreativ satt æ litt lenger på trappa, ja for solstolan har æ jo ikke funne frem ennu, nei herregud – det e jo bare slutten av juni.

Nu e det kveld og mens æ ser på utsikta som ser sånn her ut akkurat nu 25.juni kl 21 ….
DSCN1945

tenke æ mens æ fortsatt e i pysjen – æ vet ikke katti sola e her igjen, men hybelkaninan dæm e her helt til æ fjerne dæm (evn til ho mamma kommer på besøk)
… det e en dag i morra også :)

Tips oss hvis dette innlegget er upassende