DSC00160

Ingen kan beskylde Råe Ryper på Ræk for å være kravstor, av mangel på bil igår var det bare å ta sparken fatt for å gjøre noen filmopptak. Jeg tror jeg ser ganske komisk ut der med sparken og min lange lilla jakke og pelslua flagrende i vinden, det er nesten så noen burde filmet meg i farta.

Noen mener at man kan tenke på det man vil ha, så skjer det. Er det mulig? La meg tenke på de siste hendelsene:

  1. Jeg tenkte det hadde vært fint om jeg kunne besøkt Tromsø under filmfestivalen, men jeg hadde ikke råd, men da jeg var på vei hjem fra Oslo skjedde følgende: flyet ble så forsinket fra Oslo at jeg måtte overnatte i Tromsø og vips rakk jeg litt av festivalen, med hotell dekket av SAS.
  2. Samme dag tenkte jeg at jeg ville ha en bil nå som jeg snart er frilanser, og timer senere ringer en mann: “du Linda, jeg har en bil du kan få kjøpe billig nå hvis du vil”.
  3. På flyet ble jeg så fysen på noe godt, og da jeg åpnet øynene sto flyvertinna der og tilbydde meg sjokolade.
  4. Vel hjemme tenkte jeg at jeg ville ha mer penger siden jeg skal betale bilen neste måned, og vips dukket det opp 3000.- på to dager.
  5. …. og enda flere ting jeg har tenkt som har skjedd, men som jeg ikke kan avsløre enda…

Lurer på om det er på tide å ønske seg en kjekk mann som kommer rækende på ei fjøl uti fjorden? Nei, jeg har ikke bruk for han riktig enda, venter litt med den. Jeg tror ikke det kun holder å tenke, men at det hjelper å tenke positive tanker er jeg overbevisst om! Når man tenker gode tanker, handler man gjerne deretter også… så… keep it coming! Loven om tiltrekning, som de sier i The Secret…. man skal ikke sluke alt rått, men at tankene man tenker er superviktige – det tror jeg :)

Så folkens – start uka med å tenke på hva du ønsker deg, og ikke på det du ikke vil ha, eller er bekymret over…

Tips oss hvis dette innlegget er upassende