mais

Pizza i kveld, glemte å lage en “plain” del til 7 åringen og da kommer han med følgende gullkorn når jeg sier at han kan ta bort det han ikke liker; “mamma, det e bare mais, æ dør jo ikke”. Sånn bruker jeg også å tenke når det skjer ting som ikke er så bra: “jeg dør ikke”. Mange sier det er så tøft og vågalt at jeg blir frilanser, men det er jo ikke verre enn at jeg finner meg en annen jobb om det ikke går. Hvis man aldri tør å gjøre det man har lyst til så kan man sitte der og tenke på de historiene man kunne fortalt på gamlehjemmet, eller man kan skrøne litt og fortelle de historiene likevel, men aller morsomt er det jo om man virkelig har opplevd moroa man snakker om.

Noen syns jeg var gal som kjøpte et halvferdig hus når jeg ikke hadde penger til å gjøre det ferdig, ja huset er fortsatt ganske halvferdig, men vi har et bad og det er jo viktig, og vi har et happykjøkken som gir mye gratis glede og terapi når det trengs, både for oss og mine venner, kjøkkenterapi kaller vi det. Det å ha et vakkert striglet hjem står ikke på lista mi, det viktigste er hva som skjer i hjemmet, som dattera mi sa: “mamma, æ kommer til å savne det her huset når æ fløtte”…. men jeg tror nok det mer er alt som har skjedd i huset her, og det kan man jo ta med seg…. et hus er ingenting uten mennesker i… det hjelper lite med et pent hus om ingen er hjemme..

Jeg har valgt å leve livet mitt slik at jeg nå bare gjør ting som jeg synes er morsomt, og foreløpig funker det utrolig bra, ved hjelp av ordet NEI og i tillegg klare å gjøre kjedelige-må – bare – gjøre – ting til noe lystbetont – peis på full musikk og dans deg gjennom oppvasken! Fantastisk! Livet er så herlig at det nesten er heslig! Men jeg foretrekker happy dager fremfor sure dager, og jeg kan forstå det om noen synes jeg er i overkant positiv, men jeg klarer rett og slett ikke bli knekt av noe lenger… jeg prøvde å deppe litt etter at han jeg trodde var den nye mannen i mitt liv ikke var det likevel, haha, men jeg klarte ikke deppe over det, og endte med tanken om at det sikkert er best at jeg er singel en stund til….. hahahahhaha… jeg vet, er det mulig, trolig er jeg blitt hjernevasket til å snu enhver situasjon til noe bra for min egen del…. en kunst i grunn… kanskje det burde vært et fag på universitetet?

Tips oss hvis dette innlegget er upassende