DSC00181

Rypebil nummer 2 e på veien…pass opp!

I dag var jeg nesten fristet til å råne frem og tlbake i bygda! Og jeg kan ikke slutte å smile, for nå er jeg den lykkelige eier av min egen bil. Jeg som totalt gir blaffen i ting ellers er kjempeglad for denne dingsen på 4 hjul… hvorfor det? Jo, for denne skal jeg farte med når jeg starter som frilanser nå. Det betyr et skritt nærmere det jeg brenner for.. som kjent her oppe er det noen ganger man bør ty til bilen for å komme seg frem.

Gleder meg til å dekorere den i fineste happyhus-stil :)

Dagens må være: hvis du ikke setter pris på de små ting vil ikke hele verden gjøre deg lykkelig om du eide den! Hvis du har kava deg til barnehage i uvær et par år, ja så setter man virkelig pris på å få sin egen bil, og spesielt det å ha betalt bilen kontant, så blir det en slunken måned, hehe, men det er jeg jo ekspert på så skal nok overleve den ;)

DSC00180

snille onkel Malvin sjekker bilen…og alt er i orden..Lucky Linda har gjort et godt kjøp :)

Det å ha noen rundt seg som stiller opp er uvurderlig… multimann onkel Malvin stiller alltid opp når jeg trenger hjelp til noe, uansett hva det er så hjelper han til, superkjempeglad i han!!!! :) :) :) Man er bra heldig som har noen rundt seg som trår til, og de er det mange av :)

De beste ting i livet er ikke ting – men noen gang trenger man en ting for å dyrke sin lidenskap og spre oppskriften på det gode liv til hele Norge….. wiiiiiiii…. rock on!!! :) :)

Tips oss hvis dette innlegget er upassende